Trim Plænegødning

Plænegødning

Trim® Plænegødning sikrer at plænen bliver mere tæt og stærk, samtidig med at den fremtræder både grønnere og mere ensartet. Den grønne græsplæne indbyder, modsat den gule, udtørrede plæne, til skønne stunder som leg og boldspil med børnene, picnic med vennerne og hyggelige sammenkomster.

Med Trim® Plænegødning giver du din græsplæne de bedste forudsætninger for at præsentere sig fra sin bedste side med grønt og tæt græs. En velnæret græsplæne optager desuden mere CO2 end andre planter, og derfor er det en god miljøgevinst at investere i pleje af græsplænen.

Produktet er udviklet til at sikre et solidt rodnet, en langsomt voksende plæne, så plænen bliver langt mere modstandsdygtig. Vi anbefaler, at du anvender produktet max. 3 gange om året. Du kan med fordel anvende det i månederne marts til september. De 3 årlige gødninger bør fordeles over forår, sommer og efterår, så du opnår de bedste resultater. 

Når du skal bruge Trim® Plænegødning, fordeles det jævnt ud over plænen, og helst når græsset er tørt og dugfrit. Det perfekte scenarie er at gøde på en tør dag efterfulgt af en dag med regn, så gødningen kan trænge ned i jorden. Det kan derfor være en god idé at tjekke vejrudsigten en ekstra gang.
Følger du disse anbefalinger, vil du få den grønne, tætte græsplæne, du har sukket efter. 

25g per m² / 2,5 kg per 100 m²

Play button

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage