vileda steam xxl dampmoppe

Steam Plus XXL dampmoppe

Vileda Steam XXL sikrer dig en lettere rengøring på store gulvarealer, da den har et ekstra bredt moppehoved på cm. 

Hvis du har brug for at rengøre rum på mere end 100 m², vil denne dampmoppe blive et af dine foretrukne husholdningsredskaber. Det ekstra brede moppehoved på 40 cm sikrer nemlig en hurtig rengøring af enhver type gulv. Den rektangulære form hjælper dig samtidig med at nå hjørner eller andre trange steder - selv under møbler.

Fordele:

  • Viledas Steam XXL hjælper dig med at opnå en hygiejnisk rengøring i din husholdning. Den dræber 99,9 % af bakterier* og andre uhygiejniske pletter på gulvet ved hjælp af damp alene.
  • Moppen har har 1550 watt-effekt og det tager kun 15 sekunder at varme vandet op! En grøn LED-lampe fortæller dig hvornår strømmen på din Steam XXL er tændt. 
  • Gulvdampmoppen virker helt uden tilsatte kemikalier. Bare damp. Det garanterer en ikke-giftig og emissionsfri rengøringsoplevelse i dit hjem - særligt vigtigt hvis du har børn eller kæledyr. 
  • Ved at bruge tæppemundstykket kan den store gulvmoppe opfriske tæpper på få sekunder. Den har variable dampindstillinger, så du kan arbejde på alle slags sarte gulvoverflader. 
  • Den elektroniske enhed leveres med en superabsorberende mikrofiberpude og indeholder en kande til opfyldning.
  • Den holdbare mikrofiberpude er genanvendelig og rigtig let at vaske i din vaskemaskine helt op til 60°. 

*Testet på E.Coli bakterier

Der kan købes en refill separat så du fortsat kan sikre en hygiejnisk rengøring. Vi anbefaler at skifte refillen ca. hver 6. måned.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage