Mur- & Sokkelasfalt / Primer til Tagtæt

Til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Bruges også som primer til sugende underlag før brug af Borup Tagtæt.

RÆKKEEVNE: Ca. 4 - 8 m2 pr. liter afhængig af bundens sugeevne.

Bruges det som primer før brug af Borup Tagtæt, og først påføring suges fuldstændigt ned i overfladen, anbefales det at påføre endnu et lag.

Terpentinopløst asfalt, der tørrer op med en ikke klæbende hård overflade, som bliver blød ved varmepåvirkning f.eks. ved direkte sollys.

ANVENDELSE: Til isolering og vedligeholdelse af beton, murværk m.v. mod fugtgennemslag. Avendes primært som fugtisolering på sokler og fundamenter, både over og under terræn, eller blot til opfriskning af husets sokkel. Benyttes også til overstrygning på metal og paptage, som isoleringsmiddel i ensilage-siloer og som rustbeskyttelse på jern og zink.

Mætter gamle, udtørrede paptage og andre sugende underlag før brug af Borup Tagtæt, således at elasticiteten i Borup Tagtæt bibeholdes. Samtidig imprægneres overfladen og levetiden forlænges. Kan også anvendes på beton, cement, eternit, skifer, træ, metal m.m.

FORBEHANDLING: Rens omhyggeligt den overflade, der skal stryges. Overfladen skal være tør og fri for fedtstoffer og løse partikler. Evt. ujævnheder skal repareres. Produktet er klar til brug efter omrøring.

NB: Borup Mur- & Sokkelasfalt er ikke egnet til brug på tjæret tag, med mindre dette er behandlet for mindst 5 år siden.

 

 

 

 

Udskriv Email

Hold dig opdateret

Vil du være opdateret med de nyeste tips og tricks? Så like os på Facebook.

Nyhedsbrev