Hammerite Metalmaling

Få bugt med rusten - og giv dit metal nyt liv

Hammerites specielle 2-i-1 formel betyder at grundmaling kan udelades, for Hammerite kan direkte påføres rustent metal og samtidigt give dig en flot overflade med et stærkt og holdbart resultat. For Hammerite er både rustbeskytter, grundmaling og slutmaling i een og samme dåse.

Hammerite er sammensat af en speciel patenteret teknologi og danner en superstærk barriere, der ikke blot stopper rust, men også forsegler mod fugt, og giver en langtidsholdbar beskyttelse af det metal der behandles.

Hammerite er både nem og hurtig at bruge. Malingen er berøringstør på kort tid, så en opgave, der traditionelt tager flere dage, kan klares på få timer.

Med Hammerite er det enkelt at beskytte, udsmykke eller forny metal i og omkring din bolig. Hammerite findes i et væld af farver, både med glat, ensartet, blank overflade og som glat, blank overflade med hammereffekt, samt glat, ensartet halvblank overflade. Slib først overfladen med groft sandpapir for at fjerne løstsiddende rust og afskalninger. Hvis der er olie eller andet kraftigt smuds på den flade, du skal male, er det en fordel at fjerne dette, enten mekanisk eller med f.eks. Borup Penselrens eller med Borup Acetone.

Når fladen er rengjort, er du klar til at påføre en af de mange Hammerite farver enten med pensel, malerulle, sprøjtepistol eller spraydåse.

Hammerite er hurtigtørrende. Derfor er det en god ide at rense pensler og dyser i sprøjtepistoler med Hammerite Penselrens & Fortynder umiddelbart efter brug.

Hvis du vil bruge Hammerite på f.eks. aluminium eller galvaniserede overflader, skal der, for at sikre optimal vedhæftning, først påføres Hammerite Speciel Metal Primer.

Se resultatet i denne film.


 

 

 

Udskriv Email

Hold dig opdateret

Vil du være opdateret med de nyeste tips og tricks? Så like os på Facebook.

Nyhedsbrev