Vinterklar

Gå vinteren i møde...

Gør bilen vinterklar
Husk at frostsikre dit sprinkleranlæg med Borups kvalitetssprinklervæske der er frostsikret ned til -21 grader. Har du vand på din køler, skal du også huske at frostsikre denne. Brug Borup kølervæske der er frostsikret ned til -36 grader ved 1:1 blanding med vand.
Er dine bilruder frosne om morgenen når du ikke har tid til at stå og skrabe isen af - så brug Borup Isfjerner. Den optør nemt og hurtigt isen på bilruderne.

Fjern Fugten
Kom fugten til livs med Borup Fugtfjerner. Den lille beholder fjerner fugten nemt og effektivt, og samtidig slipper du af med den ubehagelige lugt af jordslåethed.

Godt gået på glatte veje
Kalciumklorid (indholdet i Borup Fugtfjerner) virker som isfjerner på indkørsler, trappegange, fortove m.m. Virker ca. 4 gange så kraftigt som vejsalt. Produktet skader ikke hunde- og kattepoter og er mindre skadeligt for planter end vejsalt. Virker ved temperaturer ned til ca. -25 gr.C (almindeligt vejsalt virker kun ned til -8gr.C).

Influenza sæsonen er over os
For ikke at blive smittet, er det en rigtig god idé at 'spritte' sine hænder af. Borup Virusbeskytter indeholder ikke alkohol, og udtørrer derfor ikke hænderne. Der dannes en virus- og bakteriedræbende hinde, som i modsætning til almindelige desinfektionsmidler også beskytter efter at væsken er fordampet. Anvendes på hænder og håndled samt materialer og overflader. Virker mod alle influenza A typer (svine- og fugleinfluenza m.fl.). 

Vintertid er lig med tør hud
Vinterens kulde kan være hård for tør, følsom og irriteret hud. Helosan hudsalve indeholder fugtighedsbevarende og blødgørende stoffer, der ligner hudens naturlige barriere af fedtstoffer.
Kan også anvendes på de udsatte dyrepoter, der bliver tørre og ømme af de saltede veje. Den nye Helosan hudsalve med det hvide runde mærke på emballagen, er helt uden parabener.

Mal radiatoren hurtigt og nemt
Hvis du gerne vil slippe for at sidde i timevis foran radiatoren med pensel og maling, så er Plasti-Kote radiatorspray løsningen. Din radiator får et nyt og flot udseende. Malingen er slidstærk, rengøringsvenlig, og tørrer på under en time.

Få flotte, blanke vinduer
Den lavstående sol afslører ofte tydeligt, hvor meget dine vinduer trænger til at blive pudset. Du kan nemt lave dit eget vinduespudsemiddel med følgende blanding: 15ml 3db. Salmiakspiritus, 50ml Husholdningssprit, "ti dråber" opvaskemiddel samt ½ liter vand. Fyldes på en sprayflaske.


Gør Grillen klar til flæskesteg og andesteg
Gør grillen klar til stegen. Få fjernet de fastbrændte mad- og fedtrester på en nem måde. Borup Salmiak Spiritus 25% søger for alt det hårde arbejde.

Få det skinnende toilet tilbage
Er du træt af kalk og rustpletter i toiletkummen? Borup Kalk- og Rustfjerner er et stærkt, koncentreret specialrensemiddel, som renser toilettet hurtigt og effektivt, så kummen ser ud som ny igen.

Nem afkalkning med Borup
Står kaffemaskinen og sprutter, eller sprøjter vandhanen underligt? Så trænger begge dele til at blive afkalket. Med Borup Lugtfri Afkalker kan du nemt og hurtigt - og uden ubehageligt lugt - afkalke både kaffemaskine, strygejern, vandhaner og meget andet.

Glassene bliver som nye - og det gør opvaskemaskinen også
Er dine glas blevet matte og kedelige efter for mange ture i opvaskemaskinen? Hæld Borup Citronsyre i sæbeskuffen næste gang, og se hvordan kalken forsvinder, samtidig med at elforbruget bliver sat ned.

Udskriv Email

Hold dig opdateret

Vil du være opdateret med de nyeste tips og tricks? Så like os på Facebook.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Borup-kemi.dk anvender cookies

Denne hjemmeside anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske indstillinger, statistik m.m.

Jeg accepterer