Forårsklar

Få gjort have og hus klar til sommeren...

Nyt liv til det trætte træ
Har din træterrasse set bedre dage og er du træt af at se på smuds og snavs? - Giv dig selv en 'ny' terrasse med Borup Terrasse Rens til nåletræ og hårdttræ. Så er den klar til en ny sæson.


Giv komposit/non-wood en hjælpende hånd
En overflade af komposit/non-wood er nem at holde, men den har stadig godt af at blive renset helt i bund. Det kan gøres med Borup Komposit Terrasse Rens. Når alt smuds og snavs er renset af, kan du med fordel give overfladen en efterbehandling med Borup Komposit Imprægnering. Det gør overfladen smuds og vandafvisende.


Giv huset en forårsrengøring
Få rene facader, hegn, garager m.v. med Borup Universal Hus Vask, der er et effektivt grundrengøringsmiddel, beregnet til udendørs overflader. Opløser hurtigt almindeligt skidt og snavs. 


Spar på (u)krudtet
Er du også træt af ukrudt mellem fliserne? Med Keeper Quick mod Ukrudt fra Protect Garden kan du spare på krudtet og fjerne det synlige ukrudt.
Tips & Tricks: Sprøjt mellem fliserne. Lad det tørre ind og nyd resultatet.


Forårsklar med flotte rene fliser
Grimme belægninger på fliserne skurer i øjnene og tager glansen af havens helhed. Sådan behøver det ikke at være, for med Borup Flise Rens er det blevet meget lettere at komme skidt og snavs til livs, og give dem deres naturlige glød tilbage. Borup Flise Rens er effektivt, fordi det renser helt i dybden. Prøv selv – det er nemt og enkelt.

 
Flotte forårsfliser
Når fliserne er rengjorte med Borup Flise Rens, kan man med fordel imprægnere dem med Borup Imprægnering til Sten & Fliser. Det gør det nemmere at renholde/rengøre fliserne, og de holder sig pænere i længere tid.

Borup Vandtæt
Når du har renset dine fliser, er det en god ide at imprægnere dem. Med Borup Vandtæt holder resultatet længere, og du kan bl.a. imprægnere belægningssten, facader, læmure og gavle.
Tips & Tricks: Husk at fliserne skal være helt tørre, inden du behandler med Borup Vandtæt.

Rens af ved at føre på
Med Borup Afrenser kan du rense træværk, tagplader, fliser og sokler helt i dybden på en let og hurtig måde.
Tips & Tricks: Påfør Borup Afrenser med en pensel, børste, vandkande eller højtryksspuler og lad det tørre. Inden eventuel efterbehandling af rengjort overflade, børstes med stiv børste og rent vand.

Gi' havemøblerne nyt liv
Når plast og polyrattan bliver mat, giver Borup Havemøbelrens havemøblerne, legeredskaberne og parasolfoden nyt liv.
Tips & Tricks: Spray rensemidlet direkte på eller påfør med klud og vask efter med rent vand. Det er enkelt og uhyre effektivt.


Gi' træmøblerne det glatte lag
Med Borup Olie til Hårdt Træ bliver dit udendørs træværk som nyt. Brug det til ædeltræ som f.eks. teak, mahogni, eg og nød.
Tips & Tricks: Rens træet grundigt for snavs og pletter før behandling, så får du et glat, flot og lækkert resultat.

Se godt ud
Er spejlet eller vinduet fedtet?
Tips & Tricks: Bland dit eget vinduespudsemiddel med Borup Salmiakspiritus, husholdningssprit, opvaskemiddel og vand. Puds - og du vil se endnu bedre ud.

Udskriv Email

Hold dig opdateret

Vil du være opdateret med de nyeste tips og tricks? Så like os på Facebook.

Nyhedsbrev