Efterårsklar

Gode tips til efteråret...

Frygt ikke fugten
Når efteråret kommer, er der stor risiko for fugt- og lugtgener. Med Borup Fugtfjerner kan du nemt undgå dette. Fugtfjerneren kan anvendes i alle husets rum, campingvogn, båd og sommerhus. Borup Fugtfjerner modvirker kondens, skimmel, dårlig lugt og mug.


Stop 'Renderiet'
Gør tagrenderne klar til efterårets regnskyl med Jungkeit Vandfast. Vandfast er en permanent fleksibel forsegling mod gennemtrængende vand. Det er let at bruge, så du selv nemt og hurtigt kan tætne tagrenderne.


Make-over til radiatorer
Plasti-Kote radiatorspray gør det nemt og hurtigt for dig, at gøre radiatorerne som nye. De får en stærk og flot overflade. Radiatorsprayen fås i 4 farver.


Få pejsens glaslåge helt ren
Hvis pejsens eller brændeovnens glaslåge er helt sodet til og umulig at se igennem, er der også gode råd til det. Borup Salmiakspiritus kan med et snuptag få den gamle sod væk. Kom salmiakspiritus på et stykke køkkenrulle, dyp det i asken og tør glasset af. Gentag efter behov.

Ren rist på grillen
Selvom mange også griller om vinteren, kan det stadig være en god idé at få renset risten inden grillen stilles væk. Borup Power Grill & Ovn Rens er et effektivt rengøringsmiddel mod fastbrændt fedt m.m.

Hold fugt væk fra hus og kælder
Undgå at fugten trænger ind gennem kældervæggen eller slagregnen sætter grimme skjolder på tapetet. Borup Vandtæt holder fugten fra at trænge igennem bl.a. cement, stuk, sten, mursten, beton og træ.

Undgå vand fra oven
Med Borup Tagtæt bliver dit tag tæt, forlænger levetiden og slidstyrke. Borup Tagtæt kan anvendes til tagpap, eternit, skifer, cement, beton og tegl. Smør på med en stiv pensel eller kost og lad det tørre. Ganske enkelt.


Rens havemøblerne inden de stilles væk
Få en god start på næste forår. Afvask havemøblerne inden de stilles væk for vinteren. Med Borup Havemøbelrens er det ingen sag.


Gå næste forår i møde med 'rent hus'
I løbet af efteråret kan det være en god idé også at få vasket drivhuset ned, så eks. svamp ikke får lov at 'sætte sig fast'. Vask ned med Rodalon Udendørs, så er drivhuset klar til en ny sæson.

 

 

Udskriv