Sommerklar

Gå sommeren i møde...

Få flotte, blanke vinduer
Den lavstående sol afslører ofte tydeligt, hvor meget dine vinduer trænger til at blive pudset. Du kan nemt lave dit eget vinduespudsemiddel med følgende blanding: 15ml 3db. Salmiakspiritus, 50ml Husholdningssprit, "ti dråber" opvaskemiddel samt ½ liter vand. Fyldes på en sprayflaske.


Gør Grillen klar til sæsonen
Gør grillen klar til bøffer og pølser. Få fjernet de fastbrændte mad- og fedtrester på en nem måde. Borup Salmiak Spiritus 25% søger for alt det hårde arbejde.


Borup Vask & Gulvpleje
Sommeren er tiden hvor man dagligt gå ud og ind på bare fødder, og da vi ikke alle kan gå på tåspidserne, kræver det ekstra opmærksomhed og pleje af dine vaskbare gulve. Borup Vask & Gulvpleje sørger for, at dine gulve ikke bare bliver rene og pæne igen, men giver samtidig gulvet en rengøringsvenlig plejefilm.


Få det skinnende toilet tilbage

Er du træt af kalk og rustpletter i toiletkummen? Borup Kalk- og Rustfjerner er et stærkt, koncentreret specialrensemiddel, som renser toilettet hurtigt og effektivt, så kummen ser ud som ny igen.


Nem afkalkning med Borup
Står kaffemaskinen og sprutter, eller sprøjter vandhanen underligt? Så trænger begge dele til at blive afkalket. Med Borup Lugtfri Afkalker kan du nemt og hurtigt - og uden ubehageligt lugt - afkalke både kaffemaskine, strygejern, vandhaner og meget andet.


Glassene bliver som nye - og det gør opvaskemaskinen også

Er dine glas blevet matte og kedelige efter for mange ture i opvaskemaskinen? Hæld Borup Citronsyre i sæbeskuffen næste gang, og se hvordan kalken forsvinder, samtidig med at elforbruget bliver sat ned.

 

Udskriv Email

Hold dig opdateret

Vil du være opdateret med de nyeste tips og tricks? Så like os på Facebook.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Borup-kemi.dk anvender cookies

Denne hjemmeside anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen, huske indstillinger, statistik m.m.

Jeg accepterer